Αφιέρωμα Συνεργάτη

 

Αφιέρωμα Συνεργάτη

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στον Πανελλαδικό Οδηγό Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Στόχος του παρόντος ιστοτόπου, είναι αν δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την εκπαίδευση, να βρεθούν άμεσα σε ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό χώρο, που θα τους οδηγήσει εύκολα στην πληροφορία που αναζητούν.

Ευελπιστούμε να εξελίξουμε αυτή την ιστοσελίδα στο πλέον χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης για τους γονείς και τους μαθητές, προκειμένου να συλλέγουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να επιλέξουν τον εκπαιδευτικό οργανισμό που θα εμπιστευτούν την εκπαίδευσή τους.

Όντας ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός ή φροντιστής, εύκολα και χωρίς σπατάλη πολύτιμου χρόνου μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που παρέχετε στους σπουδαστές, σε ένα προσεκτικά δομημένο χώρο που ασχολείτε αποκλειστικά και μόνο με την εκπαίδευση.

Ο χρήστης αυτής της ιστοσελίδας χωρίς κανένα κόστος και μέσο εξελιγμένων μηχανών αναζήτησης, μπορεί να βρει όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα της περιοχής του ή και πανελλαδικά, να τα συγκρίνει και να επιλέξει βάση των κριτηρίων του, την πλέον αξιόπιστη, αποδοτική και συμφέρουσα λύση.

Επίσης ο χρήστης μπορεί να βρει θέματα εξετάσεων προηγουμένων ετών αλλά και προτεινόμενα θέματα για διαφορετικούς τύπους εξετάσεων, όπως για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, θέματα ΑΣΕΠ κλπ.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τις εκδηλώσεις των σχολείων τους αλλά και να ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις των εκπαιδευτικών οργανισμών πανελλαδικά, και με την εγγραφή τους ως μέλη της ιστοσελίδας να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που θα κάνουν αποκλειστικά οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί μέσω της σελίδας μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε θέμα αφορά την ιδιωτική εκπαίδευση ή τη λειτουργία της σελίδας μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

info@e-spoudes.gr

e-spoudes Team