Αφιέρωμα Συνεργάτη

 

Αφιέρωμα Συνεργάτη

Φοιτητικά Φροντιστήρια ΓΝΩΜΟΝΑΣ


Φροντιστηριακή Υποστήριξη Φοιτητών

ΣτοιχείαΚΑΠΛΑΝΗ 2
Τηλ: 2651023558
Ν. Ιωαννίνων, Δήμος Ιωαννιτών
Website: www.gnomonas.gr
E-mail: ioannina@gnomonas.gr


Η αλυσίδα των φοιτητικών φροντιστηρίων ΓΝΩΜΟΝΑΣ είναι η ΠΡΩΤΗ αλυσίδα που ασχολείται επαγγελματικά και υπεύθυνα με την υποστήριξη των φοιτητών.

Η παρουσία μας στα τρία μεγαλύτερα Πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, σε ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και υπεύθυνης παροχής υπηρεσιών προς τους φοιτητές που είναι το κύριο μέλημα μας και ο αντικειμενικός μας σκοπός.

Η ανταπόκριση του ΓΝΩΜΟΝΑ στους φοιτητές είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας και ο λόγος της ραγδαίας εξάπλωσης της παρουσίας μας ανά την Ελλάδα.

Ενώνουμε την ΑΘΗΝΑ με την ΠΑΤΡΑ και τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ επιτυγχάνοντας ένα διπλό στόχο:

  • Πρώτον, παρέχουμε την υποστήριξη στον προπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει στα παραπάνω εκπαιδευτικά ιδρύματα, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε.
  • Δεύτερον, δίνουμε πλέον την δυνατότητα στους φοιτητές που πλησιάζουν στην απόκτηση του πτυχίου τους και θέλουν να γυρίσουν στον μόνιμο τόπο διαμονής τους, να το πράξουν και από εκεί να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για την σχολή τους στα φροντιστήρια μας, προκειμένου να τελειώσουν απαλλαγμένοι από το άγχος και τα οικονομικά βάρη που έχει η παραμονή μακριά από την εστία τους. Σίγουροι πάντα, ότι το μάθημα που θα παρακολουθήσουν θα είναι σύμφωνο με την ύλη και τις ιδιαιτερότητες της σχολής τους.