Αφιέρωμα Συνεργάτη

 

Αφιέρωμα Συνεργάτη

Φροντιστήριο Εύστοχο


Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

ΣτοιχείαΚιουταχείας 15, Βύρωνας
Τηλ: 2130090534
Ν. Αθήνας, Δήμος Βύρωνος
Website: www.eustoho.gr
E-mail: info@eustoho.gr


Το Εύστοχο δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχή εκπαίδευσης στους μαθητές μας, η οποία αφενός θα συμβάλει στην προσωπική τους ανάπτυξη, και αφετέρου θα τους παρέχει τα εφόδια και τις γνώσεις για την επιτυχία τους στις σχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή προετοιμασία του μαθητή, η εξοικείωσή του με τη διαδικασία της γραπτής εξέτασης, και η ουσιαστική καθοδήγηση στον τρόπο εποικοδομητικής μελέτης και οργάνωσης του χρόνου του.

Με ένα επιτελείο έμπειρων και καταξιωμένων επιστημόνων – καθηγητών φροντίζουμε να οδηγήσουμε τον μαθητή με σταθερά βήματα σε ολοένα και πιο απαιτητικούς στόχους, ωθώντας τον σε υψηλές επιδόσεις και διασφαλίζοντας το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Σεβόμενοι τους μαθητές μας προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαιδευτική διαδικασία: έχουμε δημιουργήσει σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους που εμπνέουν τους μαθητές και χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εκπαιδευτικές τεχνολογίες που ισχυροποιούν την κατανόηση και τη μάθηση.

Η περιοχή δραστηριοποίησης μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η Καισαριανή, ο Βύρωνας και το Παγκράτι. Στην πολυετή εκπαιδευτική μας πορεία έχουμε δείξει ότι αντιμετωπίζουμε με εξαιρετική υπευθυνότητα την διδακτική πράξη και είμαστε ευτυχείς να έχουμε συμβάλλει στην δημιουργία εκατοντάδων νέων επιστημόνων.